ZABAVNI PARK STAR LAND – BEOGRAĐANKA

Rolerijada
2017

ZABAVNI PARK STAR LAND – BEOGRAĐANKA

 

Na ovogodišnjoj “Rolerijadi PLUS” odlučili smo da mali deo zabavnog parka prenesemo na ulice Beograda i priuštimo svim učesnicima i posetiocima da isprobaju naš Rolling Car ( auto koji se okreće za 360 stepeni ) i Moonwalk ( auto koji se okreće za 180 stepen i), a za najmlađe pripremili smo vožnje autićima. Takođe, za mališane i sve ostale posetioce pripremamo pravu zabavu, uz muziku, maskote, crtanje po licu uživaćemo svi zajedno.

Za sve prijavljene takmičare (sa startnim brojem), potpuno je besplatno korišćenje autića za malu decu. Za posetioce Rolerijade PLUS, na dan 28. septembar u STAR LAND parku kod Beograđanke, cene za vožnju su:

  • Roling Car – 300,00 din;
  • Moon Walk – 200,00 din;
  • Motorići/Autići  – 200,00 din.

Budite deo ovogodišnje Rolerijade i posetite STAR LAND ZONU, biće nezaboravno

I još nešto. Svi prijavljeni takmičari za bilo koju trku, dobiće STAR LAND VAUČER sa kojim ćete moći da nas posetite i igrate se potpuno besplatno u našem zabavnom parku. Kada prođete kroz cilj svoje trke dobićete svoj STAR LAND VAUČER!

 

 

STAR LAND je novootvoreni zabavni park u Beogradu i centar je zabave za sve uzraste sa posebnim akcentom na decu i mlađe tinejdžere u Srbiji.
Nalazimo se na Beogradskom sajmu u halama 7, 8 i 9, na prostoru od preko 5000 kvadratnih metara i predstavljamo najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu.

 

U sklopu zabavnog parka nalaze se četiri tematske igraonice; Vozić, Gradić, Trambolina i Plaža.

Igraonice su namenjene deci do 12 godina i unutar njih nalaze se tobogani, vrteške, klackalice, tramboline, pravi pesak, lego grad, bazen sa lopticama i još mnogo zanimljivog sadržaja.

 

Pored igraonica, u zabavnom parku se nalazi preko 300 arkadnih igrica kao što su puškarnica, basket, simulacija voznji, simulacija plesa, kao i Super car, Rolling car, Moonwalk i vazdušni autići na sudaranje.

 

Svakako, najatraktivniji deo zabavnog parka je VR zona, gde se osim dece i odrasli sjajno zabavljaju. Na virtuelnim mašinama mogu se probati vožnje različitih rolerkostera, skijanje, boks, pucnjave, horror filmovi…