ZABAVNI PARK STAR LAND – BEOGRAĐANKA

Rolerijada
2017

ZABAVNI PARK STAR LAND – BEOGRAĐANKA

 

Na ovogodišnjoj “Rolerijadi PLUS” odlučili smo da mali deo zabavnog parka prenesemo na ulice Beograda i priuštimo svim učesnicima i posetiocima da isprobaju naš Rolling Car ( auto koji se okreće za 360 stepeni ) i Moonwalk ( auto koji se okreće za 180 stepen i), a za najmlađe pripremili smo vožnje autićima. Takođe, za mališane i sve ostale posetioce pripremamo pravu zabavu, uz muziku, maskote, crtanje po licu uživaćemo svi zajedno.

Budite deo ovogodišnje Rolerijade i posetite STAR LAND ZONU, biće nezaboravno

I još nešto. Svi prijavljeni takmičari za bilo koju trku, dobiće STAR LAND VAUČER sa kojim ćete moći da nas posetite i igrate se potpuno besplatno u našem zabavnom parku. Kada prođete kroz cilj svoje trke dobićete svoj STAR LAND VAUČER!

 

 

STAR LAND je novootvoreni zabavni park u Beogradu i centar je zabave za sve uzraste sa posebnim akcentom na decu i mlađe tinejdžere u Srbiji.
Nalazimo se na Beogradskom sajmu u halama 7, 8 i 9, na prostoru od preko 5000 kvadratnih metara i predstavljamo najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu.

 

U sklopu zabavnog parka nalaze se četiri tematske igraonice; Vozić, Gradić, Trambolina i Plaža.

Igraonice su namenjene deci do 12 godina i unutar njih nalaze se tobogani, vrteške, klackalice, tramboline, pravi pesak, lego grad, bazen sa lopticama i još mnogo zanimljivog sadržaja.

 

Pored igraonica, u zabavnom parku se nalazi preko 300 arkadnih igrica kao što su puškarnica, basket, simulacija voznji, simulacija plesa, kao i Super car, Rolling car, Moonwalk i vazdušni autići na sudaranje.

 

Svakako, najatraktivniji deo zabavnog parka je VR zona, gde se osim dece i odrasli sjajno zabavljaju. Na virtuelnim mašinama mogu se probati vožnje različitih rolerkostera, skijanje, boks, pucnjave, horror filmovi…