Rolerijada
Plus

Defile pobednika

Dragi prijatelji, roleraši, učesnici mnogih prethodnih Rolerijada,  bilo je puno trka na kojima ste učestvovali i bili među prvima…sigurno ih se ponekad setite. Mnogi od vas ste pre 19, 15 ili 10 godina bili samo klinci ili tinejdžeri koji su pobedom na Rolerijadi doživeli iskustvo i zadovoljstvo za ceo život. Mnogi od vas ste porodično učestvovali na trkama držeći se za ruke od starta do cilja i tako odlazili na pobednička postolja. Dolazili ste iz mnogih krajeva Srbije i okitili se zlatnom, srebrnom ili bronzanom medaljom. Možda ste u međuvremenu roške okačili o klin… nije važno…iskreno se nadamo da vam je na Rolerijadi/ama bilo lepo i uzbudljivo. Mi kao organizatori, svaki put smo uživali sa pobednicima ali i sa svim ostalim učesnicima.

Za jubilarnu 20. Rolerijadu imamo poseban plan –  organizovaćemo DEFILE POBEDNIKA kroz centar Beograda. Svi vi koji ste na nekoj od prethodnih Rolerijada osetili uzbuđenje i radost penjući se na prvo, drugo ili treće mesto, pozvani ste da učestvujete i provozate pobednički krug od Terazija do Kalemegdana i nazad do trga Republike.

Raširi vest dalje,  20. Beogradska rolerijada PLUS, održava se 23. Septembra 2017, i mi vas pozivamo da tog dana dođete u Beograd, i učestvijete u  DEFILEU POBEDNIKA. Za sve učesnike ovog jedinstvenog DEFILEA, pripremili smo i posebno iznenađenje. Kada još jednom prođete kroz ciljnu kapiju, očekuje vas jedinstvena ZLATNA MEDALJA POBEDNIKA! Svoj poseban startni broj za DEFILE POBEDNIKA dobijate na trgu Republike pre defilea, a po njegovom završetku, svoj startni broj menjate za ovu medalju. DOBRO NAM DOŠLI PRIJATELJI!

DANAS ZAVRŠAVAMO SA PRIJAVLJIVANJEM ZA POBEDNIČKI DEFILE! To ne znači da ne možete jednostavno da dođete 23. septembra i učestvujete na njemu, naprotiv. Problem je tehničke prirode…za predhodnih 19 godina, bilo je preko 600 takmičara koji su dobili neku od medalja. Mi želimo da svakom od vas koji je odlučio da dođe i učestvuje u DEFILEU, poklonimo jednu posebnu medalju a za njihovu izradu je potrebno vreme. To znači da će medalje dobiti samo oni koji su se prijavili na vreme, tj zaključno do 10.09.  

Prijava za Defile pobednika

Medijski sponzori

Blic Noizz Naxi radio Radio 3