Velika rock and roller svirka na trgu Republike

Rolerijada
2017

Velika rock and roller svirka na trgu Republike

 

 

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo veliku rock and roller svirku, povodom obeležavanja 20 godina od prve Rolerijade! Na trgu Republike, na NOIZZ stage-u, od  20:00 do 23h, imaćeš prilike da uživaš u sjajnoj svirci dva izuzetna teenage benda – MASTERBLASTERSI i JOHNNY RANKOVIĆ sa svojim bendom THE CHURLIANS! Osim njih, tu je i DJ ALEX sa svojim posebnim miks zvukom.

Ovako će izgledati satnica naše večernje ROCK AND ROLLER SVIRKE:

20:15-21:00 – MASTERBLASTERSI

21:00-21:20 – DJ ALEX ICE

21:30-22:50 – JOHNNY RANKOVIC&THE CHURLIANS

Evo nekoliko podataka o izvođačima:

 

 

JOHNNY RANKOVIĆ & THE CHURLIANS

Nikola Johnny Ranković je najmladji rokenrol autor, dvostruki pobednik takmičenja ”Obračun bendova” i predstavnik naše zemlje na manifestaciji ‘’Radost Evrope’’ s autorskom pesmom “Neću da živim u zemlji bez rock’n’roll-a”. Na The UK Songwriting Contest 2015 u Londonu, postigao zapažen uspeh u konkurenciji od 70.000 pesama  usao u polufinale kao kompozitor i tekstopisac pesme  „Hot or Cold“. Frontmen je najmladjeg autorskog benda u Srbiji „The Churlians“ (Dečurlija). Izdao je svoj prvi album/cd pod nazivom „Teram po svom“, sa svega 12 godina, na kome je kompletni autor svih tekstova, muzike, aranžmana , svira sve električne gitare i peva.

Johnny je dobitnik nagrade Heroj Beograda 2013 god., za humanitarnu rok svirku i plakete podvižnik lista Novosti i Specijalne nagrade  YOUTH HERO za 2016 godinu.

Upravo je izdao novi singl pod nazivom „Harley,Les Paul & Rock’n’Roll“. Johnny je kompletni autor  pomenute pesme (muzika,tekst i aranzmana) i odsvirao je sve gitare i peva.Gost na ovoj pesmi koji svira lapstil mu je Zika Jelic iz YU grupe, kome je ovu pesmu i posvetio.

Žika Jelić će se pridružiti bendu prilikom izvođenja ove i još nekih pesama.

Više o ovom mladom ali sjajnom muzičaru potraži na https://johnnyrankovic.com/ ili na https://www.facebook.com/The-Churlians-941082185921321/

 

MASTERBLASTERSI su reprezentativni tinejdž bend prve škole za rok i pop muziku Master Blaster. Većina članova benda je svoje prve muzičke korake napravila baš tu, u školi, radeći sa vrsnim beogradskim muzičarima. Ljubav prema muzici i istrajnost, doveli su do toga da imaju zasluženo mesto u bendu, koji predstavlja školu na raznim kulturnim manifestacijama i muzičkim festivalima kao što su doček Nove godine na Trgu republike, Ulica otvorenog srca, Beogradski Manifest, Evropa otvoreno,  Kids Fest, Organic Live Fest, Trg Bajki, Kreativna čarolija u banji Vrujci,  Kulturno leto Šid, Zvezdarska rolerijada,  otvaranje Evropskog prvenstva u rukometu u Areni..

Masterblastersi su profesionalci, i njihovi nastupi ostavljaju publiku zadivljenu. Imaju od 15-18 godina, a pesme, izbor najvećih domaćih i stranih hitova. Neizostavan šok je da su oni “mali” a zvuk “odrastao”.

U sastavu Masterblastersa su: Zoja Vasić – vokal, Milica Spasojević – vokal, Aleksa Vučković – vokal, Bogdan Đurđević – bubnjevi, Pavle Petrović – bas gitara, Grigorije Avramović – gitara i Aleksa Milutinović – klavijature.

 

DJ ALEX ICE – je sa svega 10 godina otkrio je strast prema elektronskoj muzici, miksovanju i DJ-ingu. Prve DJ korake napravio je u Master Blaster-u, prvoj školi za pop i rok muziku u Beogradu.

Ubrzo je poceo da nastupa na školskim manifestacijama i tako postao najmladi DJ u Srbiji. Nakon toga pocinje da uci da svira klavijature, bas gitaru, a interesuje se i za muzicku produkciju. Kao klavijaturista nastupa sa “asterblastersima”, oficijalnim teenage pop/rok bendom škole Master Blaster.

Njegovi setovi se najcešce sastoje od aktuelnih trap, electro i progressive house numera koje miksuje hrabro, inovativno, uzbudljivo. Nastupao je na manifestaciji “Belgrade Manifest 2015” i davao je muzičku podršku plesnim grupama u televizijskom dance show-u “Više od igre”.

Na svom prvom singlu “We are ready” svirao je klavijature i ucestvovao u produkciji pesme.

Omiljeni DJ-evi su mu Yellow Claw, Flosstradamus, Diplo,Skrillex, Bro Safari…

 

 

I na kraju, želimo da ti predstavimo OnLine SuperŠkolu, koja je zaslužna što će ova sjajna svirka biti održana na Rolerijadi PLUS. Jedno veliko hvala od organizatora i svih učesnika svirke.

 

OnLine SuperŠkola – Niste bili u školi, matematika vam zadaje glavobolju, a srpski jezik brige i nesanicu? Od zadataka iz fizike i hemije vam se vrti u glavi? Dođite u našu virtuelnu učionicu gde vas čekaju video lekcije, zadaci i testovi koji će vam pomoći u otklanjanju brojnih nedoumica i nejasnoća koje nosi školsko gradivo. Zakoračite u virtuelni svet svakog petaka, šestaka, sedmaka i osmaka. Dobro došli u SuperŠkolu.

Super korisno. Super kul. SuperŠkola. Više o nama potraži na www.superskola.rs

Medijski sponzori

Blic Noizz Naxi radio Radio 3 Pink kids