Trg Republike – Belgrade dance fusion 2

Rolerijada
2017

Trg Republike – Belgrade dance fusion 2

Dragi prijatelji rolerijade plus…i plesa…

Ponovo loše vesti…

Na žalost, meteorolozi ne mogu u ovom trenutku da precizno odrede kakvo će biti vreme u subotu, 16.juna, za kada smo planirali odloženo održavanje manifestacije. S obzirom na veliki broj službi koje učestvuju u njenoj organizaciji (reorganizacija saobraćaja, razne gradske službe i operative, postavljanje bina i šatora, učesnici na humanitarnom konvertu, slalom, poligon, hokej turnir i na kraju hiljade dece i roditelja koji će učestvovati), mi ne možemo ponovo da donosimo odluke u poslednjem trenutku.

Zbog toga smo, u dogovoru sa gradom Beogradom, našim pokroviteljem, doneli odluku da se 21. Rolerijada plus odgodi za drugu polovinu septembra.

Mi vam se izvinjavamo zbog ovakvog razvoja situacije, ali smo na to prinuđeni krajnje nestabilnim vremenskim prilikama. Tačan termin održavanja 21. Rolerijade PLUS će biti postavljen na sajtu i našoj face book stranici, čim budemo to precizirali. 

HUMANITARNI KONCERT JE I DALJE UPLANU U OKVIRU NOVOG TERMINA 21. ROLERIJADE PLUS.

Hvala Vam na razumevanju 

 

Prošle godine smo predstavili nekoliko velikih dance klubova na našoj NOIZZ bini na trgu Republike i dobili sjajan program za uživanje.  Ove godine idemo korak dalje i na istom mestu organizujemo veliko takmičenje najboljih dance klubova iz Srbije, pod istim nazivom – BELGRADE DANCE FUSION 2!

Učesnici će biti najbolji i najtrofejniji plesači, osvajači nacionalnih, Evropskih i Svetskih medalja u plesnim stilovima kao što su: Open, Moderan, Savremeni, Salsa, Show, Akrobatika, Hip Hop, Break dance, Freestyle, Jazz, Art, Mjuzikl, Cheerleading, Disco, Street style, Kapoera.

Svi oni vas pozivaju na BELGRADE DANCE FUSION 2, da uživate u ovom takmičenju, pod otvorenim nebom u srcu Beograda. Program će trajati 12 časova! Poćinjemo u 09h i za medalje i pehare, takmičiće se preko 1000 plesača sve do 21 čas! Očekuje vas pravi vatromet plesa, energije i uzbuđenja!!!

Učešće su potvrdili:

 

 

 

 

Ovo neće biti samo plesni spektakl, to je ujedno i velika HUMANITARNA AKCIJA Rolerijade PLUS i svih plesača koji budu na takmičenju, jer će veliki deo novca koji budu dali za kotizaciju, ići u fond za pomoć maloj Maši Artiko (9 godina), koja je obolela od raka bubrega, i hitno joj treba novčana pomoć radi lečenja u inostranstvu. Maša je prošle godine bila učesnik plesnog koncerta na Rolerijadi i mi apelujemo na sve vas velikog srca da joj i vi pomognete  dobrotvornim prilogom putem sms poruke 484 na broj 3030, ili novčanim prilogom na žiro račun 265-0000005179553-69, Svetlana Artiko, Cvetanova Ćuprija t, Bgd. Najiskrenije Vam se svima unapred zahvaljujemo na podršci, a maloj Maši želimo od sveg srca da se izbori sa bolešću i da nam se što pre ponovo pridruži na plesnom podijumu. 

Celu akciju su već pomogli: MUSIC STUDIO (obezbedio binu i ozvučenje u pola cene); RENT EVENT (Obezbedio šatore za presvalačenje po povoljnoj ceni; Štamparija TAFF LINE (besplatna štampa panoa na bini); 

 

 

Medijski sponzori

Blic Noizz Naxi radio Radio 3