TRG NIKOLE PAŠIĆA – Belgrade dance fusion 2

Rolerijada
2017

TRG NIKOLE PAŠIĆA – Belgrade dance fusion 2

Dragi prijatelji rolerijade plus…i plesa…

Kao što ste već mogli da vidite na naslovnoj stranici sajta, zbog radova na trgu Republike, održavanje 21. Rolerijade PLUS je preseljeno na Terazije, a termin je subota, 06. oktobar. Međutim, ovaj segment manifestacije će se održati na velikoj bini na pešačkom delu trga Nikole Pašića, između spomenika Nikoli Pašiću i zgrade Doma Sindikata.

Prošle godine smo predstavili nekoliko velikih dance klubova na našoj NOIZZ bini na trgu Republike i dobili sjajan program za uživanje.  Ove godine idemo korak dalje i organizujemo veliko takmičenje najboljih dance klubova iz Srbije, pod istim nazivom – BELGRADE DANCE FUSION 2!

Učesnici će biti najbolji i najtrofejniji plesači, osvajači nacionalnih, Evropskih i Svetskih medalja u plesnim stilovima kao što su: Open, Moderan, Savremeni, Salsa, Show, Akrobatika, Hip Hop, Break dance, Freestyle, Jazz, Art, Mjuzikl, Cheerleading, Disco, Street style, Kapoera.

Svi oni vas pozivaju na BELGRADE DANCE FUSION 2, da uživate u ovom takmičenju, pod otvorenim nebom u srcu Beograda, na potpuno novoj lokaciji! Poćinjemo u 09h i za medalje i pehare, takmičiće se veliki broj plesača! Očekuje vas pravi vatromet plesa, energije i uzbuđenja!!!

Učešće su potvrdili:

 

 

Dragi prijatelji, kao što se sećate, želeli smo da ovo takmičenje iskoristimo i pomognemo velikom humanitarnom akcijom našoj dragoj Maši Artiko, koja se u to vreme suočavala sa ozbiljnom bolešću. Njeno zdravstveno stanje se u međuvremenu u velikoj meri popravilo i porodica je odlučila da više nije neophodno da prikuplja humanitarnu pomoć. Ovo su zaista radosne vesti i mi joj želimo brz i potpun oporavak.

 

Medijski sponzori

Blic Noizz Naxi radio Radio 3